Din nou în concediu la Hotel Continental în Bulgaria

Și anul acesta pentru concediu am ales aceeași locație ca și anul trecut, mai exact în acest moment mă aflu la Nisipurile de Aur la Hotel Continental . Culmea mi-au dat aceași cameră ca anul trecut. Am venit și anul acesta tot aici pentru că mi-a plăcut foarte mult hotelul, condițiile, mâncarea, personalul…unde ești primit bine, te mai duci și altădată. În imaginea de mai jos este priveliștea de la balcon.

În altă ordine de idei am ales această locație pentru că nu este nici foarte scumpă, pentru 5 nopți all inclusive am plătit 3300 lei cu tot cu parcare. Parcarea a fost undeva la 250 lei care oricum trebuie plătită că nu prea ai de ales…din cate am văzut cam toate hotelurile din zonă au taxa de parcare de 20 leva pe zi. Prețurile mi se par mult mai mici decât cele din România, iar condițiile din Bulgaria sunt mult peste cele de la noi…păcat că românii nu știu să facă turism.

Hotelul Continental este la aproximativ 400 de metri de plajă, pe jos fac cam 7-8 minute, deci nu este cine știe ce distanță mare. Chiar dacă nu este pe plajă hotelul are condiții excelente, comparativ cu altele care sunt mai aproape de malul mării însă nu oferă aceleași condiții…pe lângă asta au și prețuri exorbitante…și asta doar pentru că sunt mai aproape de plajă. Degeaba este aproape de plajă dacă nu are mâncarea ok de exemplu și asta este important mai ales când ești într-o altă țară. Mâncarea la hotelul unde sunt cazat este diversificată și foarte gustoasă, oricât de pretențios este cineva…nu rămâne nemâncat. Ce să mai lungesc vorba, vă recomand hotelul dacă vreți să vă petreceți concediul în Bulgaria la Nisipurile de Aur.

Voi cum preferați când mergeți la mare, să vă cazați pe malul mării chiar dacă locațiile nu sunt ok ?…sau le preferați pe cele care sunt mai departe de malul mării, dar care în schimb oferă calitate?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x