Despre vaccinul anti-COVID19

După cum știți au apărut la nivel global fel de fel teorii ale conspirației, care spun că vaccinurile sunt făcute doar ca să împuțineze populația sau să dea naștere unor afecțiuni care să pună viața în pericol.

Este adevărat că și Organizațiile Guvernamentale au lăsat loc pentru aceste teorii, însă vacciunl este foarte important pentru noi toți. Cu cât ne vom vaccina mai mulți cu atât vom scăpa de această pandemie și de restricții, în unele țări nici la muncă nu mai poți merge dacă nu esti vaccinat. Probabil așa se va ajunge și la noi, practic vom fi obligați să ne vaccinăm cu toții. Sunt convins că nu va mai dura mult și certificatul verde va fi mai important decât buletinul.

Pentru cei care cred că vaccinul este dăunător pentru sănătate, gândiți-vă că dacă ar vrea cineva să ne împuțineze credeți că ar fi nevoie nepărat de un vaccin? Eu spun clar că nu…foarte bine ar pune substanțe în mâncare,băutură etc.

În altă ordine de idei sunt convins că mulți dintre voi care sunteți anti-vaccinare sunteți fumători sau consumatori alcool sau substanțe interzise? Toate acestea când le consumați nu vă pun viața în pericol? Sincer mă amuză când aud tot felul de teroii de la asfel de perosane. Pe bune sunt persoane care fumează de 20 de ani, dar se tem de vaccin,care e logica?…evident nu e vorba de nici o logică. Mulți spun că nu se vaccinează pentru că nu știu ce conține exact vaccinul, întrebarea este: când mergeți la doctor și vă recomandă pastile știți ce conțin acestea și care sunt efectele lor pe termen lung?…sau când sunteți bolnavi și luați pastile de capul vostru, știți care sunt efectele acestora asupra sănătații?…Și întrebările pot continua la nesfârșit.

Evident este dreptul fiecăruia dacă se vaccinează sau nu,așa e constituțional și moral, însă statul poate obliga cetațenii să se vaccineze prin tot felul de măsuri, care fac presiuni. Sunt convins că se vor vaccina mulți dacă de exemplu nu vor mai fi primiți la locul de muncă. Câți dintre noi are renunța la locul de muncă în aceste vremuri tulburi? Cu siguranță nu mulți își vor permite acest lucru, deci se vor vaccina. Statul încearcă tot felul de metode să ne convingă să ne vaccinăm, dacă aceste metode nu dau roade, ne lovește unde ne doare cel mai tare.

Eu unul sunt vaccinat din luna iunie și nu pot spune că am avut reacții adverse sau nu pot spune că mă simt altfel decât înaintea vaccinului. În altă ordine de idei momentan nu s-a dovedit nimic stințific că vaccinul poate fi dăunător organismului, sau că poate provaca anumite afecțiuni. Deci toate teroiile rămân doar mituri și vor rămâne probabil doar la acest nivel. Deci sfatul meu, dacă sunteți băutori de Coca Cola nu trebuie să vă fie frică nici de vaccin, indiferent că este de la Moderna, de la Pfizer,Astra Zeneca sau Johnson&Johnosn.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x