Despre Spotify

După părerea mea Spotify este ce mai bună aplicație a momentului, când vine vorba de streaming și servicii media. Am testat Apple Music și YouTube Music Player dar nu se compară cu serviciile celor de la Spotify care sunt mult peste. Varianta premium iti oferă muzica offline fara reclame pentru prețul de 4,99 euro pe lună, prețul este la fel ca și la celelate două aplicații Apple și YouTube.

De asemnea conținutul este disponibil în funcție de planul selectat, adică gratuit sau premium. Cei care aleg planul premium au acces la tot conținutul media,cei care obtează pentru planul gratuit au conținutul media limitat. Mai pe scurt unele melodii și funcții nu sunt disponibile.

Mie perosnal îmi place foarte mult Spotify deoarece îmi pot personaliza playlist-urile după bunul plac, ba chiar are o funție de redare a melodiilor în funție de starea de spirit. Când vine vorba de conținut Sptify are o baza de date mult mai bine organizată spre deosebire de celelalte aplicații.  Sincer aplicația care m-a dezamăgit oarecum este YouTube Music, nu are aceeași caliate și nici funcții avansate. Daca nu optezi pentru varainta premium nu poți asculta muzică în fundal și nu ai acces la tot conținutul.

Legat de Apple Music nu am nimic de reprosat, doar ca mai au de lucrat la partea de conținut media, în rest este destul de interesantă. Totusi indiferent dacă folosesc Android sau iOS prefer să ascult muzică cu Spotify,țin să precizez pentru cei ce doresc să încerce aplicația este gratuită primele trei luni. Încercați și faceți și voi o diferență între cele trei aplicații dacă aveți posibilitatea.

Spotify o puteți descărca din Apple Store și Google Play.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x