Despre ochelarii inteligenți Apple Glass

Citeam acum câteva zile, detalii legate de un viitor produs de la Apple și anume Apple Glass mai exact o ochelari inteligenți.

Producătorii început să se adapteze vremurilor și încep să lanseze tot felul de gadgeturi interesante . Dacă cei de la Apple vor duce la bun sfârșit proiectul Apple Glass cred că vor avea un succes garantat deoarece acești ochelari vor utiliza o tehnologie cu ajutorul căreia își vor modifica dioptriile in funcție de nevoie fiecăruia utilizator.

De asemenea vor avea probabil și focalizare, adică dacă te uiți la un obiect să îl focalizeze, ar fi chiar interesanți însă cred că și prețul va fi unul pe măsură. Totuși acești ochelari vor fi perfecți pentru cei care au probleme cu vederea însă mă gândesc că va fi interzisă folosirea lor în anumite contexte și activități, spre exemplu în timpul condusului, în timpul ședințelor, în unitățile de învățământ și în spații private.

Cu toate astea este posibil că pe viitor să îi vedeam pe piața atât ochelarii smart de la Apple dar și de la alți producători de gadgeturi.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x