Despre dietele pentru slăbit

Toți când vine vorba de slăbit căutăm calea cea mai scurtă și apelăm la așa numitele diete, fie că le căutăm pe internet sau mergem la nutriționiști, avem așteptări ca dietele să facă minuni. Eu sunt de părere că termenul de dietă este mai mult pentru segmentul de marketing și mai puțin pentru bunăstarea oamenilor.

Internetul este invadat de astfel de diete, de asemenea și nutriționiștii au apărut ca ciupercile după ploaie și toate astea s-au întâmplat deoarece există cerere, majoritatea vor să aleagă calea cea mai simplă și cheltuiesc bani foarte mulți fără ca rezultate să se vadă și probabil nici nu au cum să se vadă vreodată.

De ce nu se văd rezultatele?…Răspunsul este simplu, pentru a adopta un stil de viață sănătos trebuie mai întâi un consult medical amănunțit, abia după se stabilește regimul alimentar. Nu are nimeni cum să vă recomande un regim alimentar pe internet sau cineva care a terminat un curs de nutriție, mai ales acele cursuri care defapt nu se fac în realitate dar diplomele se eliberează.

Sunt de părere că pentru a slabi este nevoie în primul rând de voință, dacă nu aveți voință puteți încerca câte diete doriți însă fără nici un rezultat. De asemnea în momentul când vă hotărâți să țineți un regim alimentar de pe internet trebuie să fiți atenți ca nu cumva alimentele consumate să vă facă rău. Spun asta deoarece sunt diete în care oamenii sunt îndemnați să consume același tip de alimente perioade lungi de timp, sunt unele alimnte,fructe sau legume care cosumate perioade lungi devin periculoase pentru organism și pot provoca afecțiuni destul de grave.

O altă categorie periculoasă sunt medicamentele și ceaurile pentru slăbit care defapt nu fac nimic altceva decât să provoace boli amenințătoare de viață…sunt de părere că viața este mult mai importantă decât felul în care arată cineva. Aceste medicamete și ceaiuri au luat naștere tot din dorința oamnilor de a face ceva fără nici un efort depus, dar în realitate acest lucru nu este posibil.

Magazinele naturiste sunt la tot pasul și te crucești ce fel de medicamente vând fără ca cineva să știe ce fac cu adevărat acele substanțe, aici sunt de vină instituțiile statului care le dau voie să comercializeze astefl de produse dubioase.
Voi ce părere aveți dietele există cu adevărat sau la baza lor stă doar marketingul?

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x