Despre Dacia Spring 2023

Noul model 100% electric al celor de la Dacia va putea fi achiziționat încă de la începutul anului viitor, parcă deja se pot cere deja oferte din câte am văzut pe site. Însă cei care doresc să cumpere această mașină trebuie să știe că aceasta are și câteva modificări făcute. În primul rand design-ul va fi puțin schimbat, după cum bine știți au schimbat sigla dar și forma stopurilor. Din imaginile pe care le-am văzut pe internet arată destul de bine, mai ales că vine și cu o nouă culoare. Trebuie să menționez încă de la început că este o mașină de oraș. Dacă ai drumuri lungi de făcut nu prea e indicată deoarece are o autonomie de 200 de Km care probabil în realitate este mult mai mică, iar timpul de încărcare este destul de mare.

Sursa foto: largus.fr

Cică au făcut ceva modificări și la mufa de încărcare însă nu au făcut modificări la ce era mai important…la dimensiuni și spațiu interior. V-ați urcat vreodată într-un astfel de model?… mai confortabil stai într-un Matiz sau Tico…pe bune vorbesc. Dacă șoferul și pasagerul din dreapta sunt mai înalți trebuie să împingă scaunele la maxim, drept urmare pe bancheta din spate e cam imposibil să stea chiar și un copil. Chiar nu înțeleg de ce nu au făcut modificări și pe partea asta…mai ales că reclamații au fost destule mă gândesc.

E adevărat că Dacia Spring a fost gândită ca o mașină de oraș 100% electrică, însă parcă prea s-au zgârcit la spațiu dar și la dotări având în vedere că prețul ei standard va fi de 21.100 de euro. Mă gândesc că la prețul ăsta vor fi variante mai bune pe piață, mai încăpătoare. Totuși nu poți să îți cumperi o mașină care este cât o conservă. Este adevărat că pentru oraș este o mașină ideală, însă să fim serioși cine își cumpără o mașină doar pentru oraș?…poate firmele de livrări în rest nu văd cine ar folosi asemenea mașină, având în vedere că are o autonomie mică.

În concluzie noul model Dacia Spring nu o să vină cu prea multe noutăți, practic este aceeași mașină dar cu sigla diferită și o nouă culoare, lucruri care nu îi ajută cu absolut nimic pe viitorii posesori.

Voi ce părere aveți despre această mașină? Merită să o cumperi cu 21.100 de euro doar ca să te deplasezi prin oraș?

Mai multe detalii despre model găsiți pe Dacia.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x