Desert inedit de la Bubble Waffles

Astăzi am profitat de vremea bună și am mers în centrul Brașovului ca să încerc desertul de la Bubble Waffles. Tot am văzut pe internet poze care arătau apetisante și am zis că trebuie să încerc. A trebuit să aștept cam o oră pentru că programul duminica este de la ora 12,dar a meritat așteptarea…oricum m-am așezat din timp în fața ușii, că în câteva minute erau vreo 15 persoane în spatele meu care așteptau și ei să deschidă ca și mine…eram ca babele alea de așteaptă dimineața la Lidl să deschidă magazinul…lumea se și panicase la un moment dat că era 12:01 și nu venea nimeni să deschidă.

Cu ocazia asta am testat și camera noului Xiaomi Redmi Note 11 Pro , care face poze excelente. Dar să revenim la desert…nu pot să zic decât că este pe gustul meu, însă trebuie să știți că sunt extrem de dulci. Adică eu care sunt înnebunit după dulciuri, nu îmi amintesc să fi mâncat vreodată ceva mai dulce de atât sau macar la fel de dulce. Au o grămadă de sortimente, care mai de care mai apetisante, însă clienții au posibilitatea chiar ei să își creeze desertul după bunul plac.

Eu fiind prima dată la ei am zis să încerc ceva standard pentru că nu știam la ce să mă aștept… adică cum va fi la gust. Și oricum eu stau cam prost cu inspirația când vine vorba să combin ingrediente…fac combinați nu tocmai bune…din acest motiv am zis să merg pe mâna lor și să aleg ceva prestabilit . Au în mai multe locații deschise cofetarii în Brașov, Iași, Constanța, Ploiesti, București și Târgoviște…prețurile pentru un astfel de desert sunt 28 respectiv 29 de lei.

Dacă vreți să mâncați un desert inedit și delicios cofetăria Bubble Waffles e locul potrivit, sunt convins că nu o să vă pară rău. Ca să vă faceți o idee despre produsele lor puteți accesa site-ul lor www.bubblewaffles.ro

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x