Delfinariul din Constanța

Anul acesta am vizitat și delfinariul din Constanța, cu excepția că nu am putut achiziționa biletele online, am rămas plăcut surprins de ceea ce am văzut. Vedetele Ni Ni și Chen Chen au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Sala modernizată și poate găzdui până la 1300 de spectatori.

Momentan este doar un spectacol pe zi de la ora 14, iar vânzarea biletelor începe de la ora 10, pentru cei care doresc să prindă un loc cat mai aproape de delfini, recomand să se prezinte cam pe la ora 13:30. Eu am fost in luna septembrie și era arhi plină sala.

În urmă cu cam două săptămâni, am aflat de la știri că delfinul Chen Chen este bolnav , dar din câte am înțeles nu este nimic grav, o perioadă cred că au fost oprite spectacole până la stabilirea diagnosticului, acum probabil că totul este în regulă și activitatea a revenit la normal .

Dacă ajungeți în Constanța merită să vedeți spectacolul delfinilor, mie cel puțin mi-a plăcut și cu siguranță voi mai merge. Mai multe detalii puteți afla și de p site-ul delfinariului.

 

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x