De ce să folosim DuckDuckGo

DuckDuckGo este un motor de căutare asemănător lui Google, dar care oferă ceva in plus față de acesta din urmă.

Motorul de căutare oferă mult mai multă intimitate în online decât oricare alt motor de căutare. Nu folosește cookie-uri pentru a urmări activitatea, nu stochează nici un fel de informații nici măcar adresa IP… Este DuckDuckGo o alternativă la Google ?

Pot spune că da este o alternativă la Google, chiar dacă am folosit Google multi ani, m-am putut lipsi de el în favoarea lui DuckDuckGo și chiar este adevărat oferă ceea ce căutam multi în online și anume intimitate.

Te simți mult mai bine când cauți ceva în online și ști că motorul de căutare nu colectează și nu stochează nici un fel de informații despre tine, Ba chiar blochează servicii de la alte aplicații care încearcă să te urmărească, și îmi mai place foarte mult faptul că DuckDuckGo nu vinde reclame personalizate.

Aplicația o puteți găsi disponibilă pentru Android, iOS dar motorul se poate utiliza și pe sistemele de operare cum ar fi Windows, Mac sau Linux. Recomand acest motor de căutare eu îl utilizez și moment nu am nimic de reproșat la adresa lui.

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x