De ce oamenii vor să pară ceea ce nu sunt?

Este o întrebare destul de delicată la care eu încă nu am reușit să găsesc un răspuns, probabil vedeți și voi oameni care vor să pară ceea ce nu sunt defapt în realitate. Mă refer la cei care se îmbracă de la magazine foarte scumpe sau cei care își cumără mașini scumpe doar ca să vadă lumea cine sunt ei.

E imposibil să nu vezi zilnic astfel de perosoane peste tot, însă totuși de ce aleg oamnii să facă asta?… De ce ai cumpăra haine de firmă în rate sau o mașină mai scumpă decât casa, doar să arați altora că tu ai și ei nu…când defapt realitatea este alta. Ca să nu îi mai pun la scoteală pe cei care își organizează vacanțe în rate doar să se afișeze pe rețelele de socilaziare.

Eu unul nu am reușit să găsesc un răspuns, dar totuși la baza acestor caractere stă fără doar și poate educația, am observat că acest comportament sau această doarință de a arăta oamnilor iluzii, apare la persoanele cu o educație nu tocmai bună. Dacă nu ai o educație adecvată nu ai de unde să ști că iluziile nu impresionează pe nimeni, degeaba vrei să pari bogat dacă în realitate mănânci pâine cu gem, degeaba ai o mașină mai scumpă decât casa, toate astea stârnesc amuzamentul celor care te cunosc cu adevărat. Iar cei care nu te cunosc cu adevărat își dau repede seama cine ești defapt deoarece, caracterul nu ai cum să îl ascunzi, oricât de mult ai încerca.

Cred că suteți de acord cu mine că nu banii,hainele sau mașinile impresionează mai ales când realitatea este alta și mai ales în vremurile acestea.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x