De ce oamenii stau în fața magazinelor dimineața?

Ori de câte ori treci dimineața pe lângă un magazin gen Lidl, Kaufland, Carrefour…etc… nu e zi să nu vezi oamni care stau la cozi de la ora 6 jumătate iar magazinul se deschide la ora 7…întrebarea este de ce ?

Ori sunt setați de pe vremea lu’ nea Nicu când se stătea la coadă pentru orice vroiai să cumperi, ori sunt proști, altă explicație nu există. Oare oamenii cred că dacă se duc la prima oră produsele sunt mai proaspete,răspunsul este evident că nu…în magazine sunt aceleași produse și la ora 7 dimineața și la ora 19, sunt aceleași produse din aceleași lăzi,din aceleași cutii, din aceleași loturi.

Am lucrat câțiva ani buni în domeniul alimentar și vedeam zilnic persoane care se asezau frumos în fața magazinului cu aproape 45 de minute înainte de deschidere, mai și băteau în ușă, poate, poate deschidea mai devreme careva. Evident din această categorie de persoane fac parte bătrânii de aici și explicația de ce sunt pline mijloacele de transport dimineața.

Totuși o explicație plauzibilă nu este, atât timp cât magazinele au stocuri și poți lua același produs în oricare altă perioadă a zilei, deci eu mă îndrept catre a doua variantă că unii oameni sunt mult prea proști pentru secolul astă.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x