Curve alternativă la Google Pay

Curve este o aplicație care dorește sa concureze cu Google Pay când vine vorba de plăti contactless, aplicația este genială mai ales pentru utilizatorii de smartphone-uri Huawei. După cum bine știți Huawei nu are instalate serviciile Google și nici nu se pot instala pe aceste dispozitive.

Aplicația Curve înlocuiește serviciile de plăti de la Google și pot spune din propria experiență ca funcționează foarte bine, are aceleași funcții ca și Google Pay. Utilizatorii de dispozitive Huawei pot instala aceasta aplicație din magazinele de aplicații dar se poate instala pe orice alt dispozitiv cu Android.

Ce nu mi-a plăcut la aplicație este legat de înregistrare, cere prea multe date spre deosebire de Google Pay, adică trebuie sa prezinți un act de identitate, pașaport sau permis de conducere plus o poză făcută la fața, la acte trebuie sa faceți poze dar și la card, procesul de verificare durează cam 10 – 15 minute, aplicația mai verifică și cardul prin retinerea unei sume de aproximativ 5 lei. După ce procesul de verificare a luat sfârșit va puteți bucura de aplicație, puteți face plăti oriunde există suport contactless.

Țin să precizez că dacă doriți sa testați această aplicație pe alt telefon decât Huawei trebuie mai întâi sa dezactivați Google Pay altfel nu va funcționa deoarece în momentul când doriți să efectuați o plată va intra automat aplicația celor de la Google.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x