Curând se va lansa Android 13 Go Edition

Așa promit cei de la Google, că pe la începutul anului viitor vor fi lansate primele telefoane cu noua versiune de Android care promite efecte grafice mult mai avansate dar și funcții noi care vor face telefoanele mult mai ușor de utilizat și personalizat.

Cică aceasta versiune de Android va funcționa cu brio și pe dispozitive cu specificații hardware mai slabe, deși mă îndoiesc. Oricum mă aștept să văd telefoane cu 3 GB RAM care vor avea instalat Android 13 Go Edition. Nu prea văd cum va funcționa pe telefoanele mai slabe dar cine știe ce ne pregătec ăștia de la Google.

Android 13 Go Edition o să primească o nouă interfață grafică care va permite o personalizare mult mai complexă, modificarea paletelor de culori după imaginea de fundal, meniul va fi și el modificat astfel încât să avem mai ușor acces la aplicații și la setările lor. Vor să facă telefoanele ieftine sa pară interesante, probabil au ajuns și ei la concluzia că oamenii se îndreptă mai mult către terminalele low-cost.

Am impresia totuși că noul Android 13 Go Edition va avea funcții interesante pe telefoanele scumpe acolo unde permite partea hardware funcții noi si efecte grafice avansate. Însă rămâne să vedem cum va arăta când va fi lansat, probabil va arăta destul de bine, eu unul îl aștept.

Voi ce părere aveți, cum credeți că va funcționa pe telefoanele low-cost noul sistem de operare?…eu nu îl văd cu ochi buni pe astfel de telefoane, cum nu văd nici actuala versiune instalată pe telefoane ieftine. Cel puțin am testat astfel de telefoane și nu se comportă deloc ok, mai ales când sunt încărcate cu aplicații consumatoare de resurse… știți voi la ce mă refer, se blochează, nu mai funcționează corect s.a.m.d.

Oricum pentru telefoanele deja existente pe piață probabil vom mai aștepta cel puțin un an ca să primim update.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x