Cuponiadă marca Carrefour făcută pe genunchi

Vă ziceam săptămâna trecută că mi-am cumpărat un aparat multifuncțional de la Philips, l-am cumpărat de la Carrefour pentru că acolo eram la cumpărături. La raionul respectiv era un afiș care spunea că primești 40% din valoarea produselor Philips achiziționate sub formă de cupon, pe care îl poți utiliza la cumpărarea oricăror produse marca Philips evident.

Toate bune și frumoase, am primit în final un voucher de 100 de lei și am zis că o să vin zilele următoare să văd ce pot cumpăra de cei 100 de lei. Sâmbătă am mers la cumpărături și am zis sa iau și ceva de banii aia 100 de lei că oricum expira în câteva zile. Având în vedere că pe voucher nu scria că doar la anumite produse se aplică , am zis să iau 3 becuri, era vreo 36 de lei bucata. Ajung la casă zice doamna după ce scanează codul de bare al cuponului și îi dă eroare, aaaaa…păi la produsele astea nu se poate valorifica cuponul…am zis să îmi arate unde scrie, la care ea zice, pai nu scrie nicăieri , dar să știți că eu nu am nici o vină. Adevărat femeia nu avea nici o vină și știam bine lucrul ăsta.

Nu avea rost să stau să mă cert că am lucrat ani buni pentru ei și știu cum se fac ofertele astea pe genunchi…oricum era scris clar negru pe alb că se pot achiziționa orice produse marca Philips. În fine am renunțat la becuri am zis să merg să iau altceva… în realitate voucherul era valabil doar pentru produsele de bucătărie și îngrijire dar asta nu era precizat nicăieri…pe bon scrie următoarele:

Cuponul poate fi folosit pentru achiziționarea de produse din gama Philips„…mai jos este și poza doar că s-a șters puțin textul probabil cum a stat împăturit,dar tot se distinge ce scrie, poate în poza nu, dar la lumină mai puternică textul este citeț. Eu cel puțin prin gama de produse Philips înțeleg toate produsele pe care le vinde acest producător, adică televizoare,aparate pentru bucătărie,pentru îngrijirea, aspiratoare,becuri…tot ce înseamnă produse cu sigla Philips…pentru ăștia de la Carrefour se pare că înseamnă altceva, la ei gama Philips înseamnă doar produse pentru bucătărie și îngrijire.

Cum evident nu prea ai ce produse Philips să cumperi de 100 de lei fără să mai pui tu cel puțin încă pe atât diferența, am ales să cumpăr un uscător de păr care era 120 lei parcă, altceva nu prea avem ce să cumpăr, pentru că nici nu aveam nevoie de produsele respective acasă și la ce să dau banii aiurea să le țin în cutie.

Nu e prima dată când ăștia de la Carrefour fac oferte,promoții și nu informează corect clienții și tot ei sunt tari în gură, evident că nu doar cei care le crează sunt de vină, sunt și managerii care nu verifică și nu corectează erorile. Și-au luat multe amenzi pe tema asta, mai ales cu oferte și promoții mincinoase, dar văd că tot nu se învață minte…parcă fac economie la cuvinte când redactează textele…oare după ce sunt redactate sunt verificate de cineva înainte de publicare?

Singurul magazin care are foarte bine puse la punct ofertele și promoțiile este Lidl, au și aplicația foarte bine pusă la punct, toate informațiile se pot vedea în timp real. Plus că este precizat foarte clar, chiar și poze cu produsele la care ai reducere sau pe care le poți lua gratis s.a.m.d.

Ce să mai lungesc vorba, m-am făcut și cu un uscător de păr fără să vreau, ce îmi pare rău e că nu am păr ca să îl și folosesc.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x