Cum stați cu autorecenzarea?

Știu că este de ceva timp aceasta autorecenzare online din 14 martie mai exact, dar eu abia în acest weekend am reușit să parcurg aceste chestionare care după părerea mea pentru cei cu puțină experiență sunt destul de complicate.

Evident această autorecenzare a căpătat popularitate deoarece statul oferă o zi liberă celor care finalizează această recenzarea. Clar toți care lucrează au completat acest chestionar pentru ziua de concediu, la fel ca și mine de altfel, până la urmă ce oferă statul gratuit nu poate fi refuzat.

Evident pentru cei care nu se descurcă, există și puncte unde se poate face autorecenzarea fără prea mari bătăi de cap, și la fel se primește o zi de concediu. Din ce am citit suntem obligați să facem acest recensământ până la data de 15 mai anul curent, după această dată și până în 17 iulie cei care nu au făcut recensământul vor fi căutați de personalul angajat pe acest proiect pentru a completa formularele. La final cei care nu au completat formularele se vor trezi cu amenzi care sunt destul de mari chiar și de 3000 lei .

A fost o idee bună că au făcut platforma online pentru recenzare altfel cred că ar fi fost haos la punctele dedicate sau ar fi durat timp și costuri enorme ca să angajeze personal care să meargă din ușă în ușă cum se făcea pe timpuri.

Cum spuneam mai sus,se oferă o zi liberă, tot ce trebuie să facem este să prezentăm angajatorului adeverința care se eliberează în termen de 7 zile de la finalizarea sondajului. Ziua de concediu se poate lua oricând, dar sa nu depășească 1 an. Totuși e ciudat că și cei care fac această autorecenzare în weekend beneficiază de o zi de concediu și aici oarecum afectează angajatorii.

Voi cum stați cu recensământul? Preferați platforma online sau punctele de recenzare?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x