Cum să faci bani fără să muncești ?

Tinerii dar și adulții caută tot mai des metode de a face bani dar fără să muncească, cu ajutorul internetului și al aplicațiilor care promit că faci bani fără să muncești…de unde mi-a venit ideea acestui articol ? … Mă uitam pe Google Play și mi-a apărut aplicația Sweatcoin care chipurile te plătește dacă faci pași pe jos și mă uitam la recenzii și toți întrebau cum pot scoate banii din aplicație, țin să precizez că 99% din recenzii sunt lăsate de români.

Într-adevăr aplicația îți dă niste puncte pe care le poți utiliza că să cumperi produse din anumite magazin afiliate dar nicidecum nu poți să scoți banii în conturi bancare.

Ăsta e doar un mic exemplu cu. Sweatcoin, însă sunt o mulțime de aplicații și site-uri care promit că faci bani fără să muncești, doar să ți anumite aplicații deschise sau să participi la nu știu ce sondaje. In realitate pe aceste aplicații nu faci altceva decât să îți pierzi timpul, este clar că nu ai cum să faci bani daca nu muncești.

Pe lângă aceste aplicații mai sunt și mulți escroci care profită de naivitatea oamenilor, deoarece tentația de a face bani ușor este foarte mare, iar oamenii se lasă păcăliți. În concluzie dacă vreți să faceți bani cu aplicația de mai sus țin să precizez că nu vă puteți scoate banii cash și este valabil și în cazul altor aplicații de acest gen sau site-urilor, in cel mai fericit caz primiți anumite reduceri în magazine.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x