Cum să devi bogat peste noapte

Cred că acest gând îl au mulți , însă trebuie să vă zic încă de la început că acest lucru nu este posibil. Ba din contră dacă sunteți naivi puteți pierde bani multi, deoarece au apărut în ultima vreme tot fel de personaje care profită la maxim de naivitatea oamenilor și de vremurile tulburii în care ne aflăm din punct de vedere economic.

Scriu acest articol deoarece am observat că în ultimul timp au apărut tot felul de baieți deștepți pe rețele de socializare care oferă cursuri, cărți, sau care dau sfaturi oamenilor despre cum se pot îmbogăți peste noapte fără nici un efort. Din toată povestea asta, singurii care au de câștigat sunt acești băieți deștepți care vă promit marea cu sarea. Unii sunt chiar amuzați cum încearcă ei să își convingă publicul că ei sunt bogați, sau că s-au îmbogățit ușor prin metodele prezentate de ei…sincer nu poți decât să râzi și să treci mai departe. Problema este că nu toți trec mai departe și se lasă pradă iluziilor generate de acești măscărici.

Evident ei nu au apărut întâmplător în mediul online, ci din dorința oamenilor care caută să se îmbogățească peste noapte. Aceștia în clipuri apar în case luxoase sau se laudă cu mașini scumpe, tocmai ca sa să fie mai credibili. Că na când oamenii văd case luxoase, mașini scumpe și pe unul care le dă sfaturi cum să procedeze ca să ajungă și ei la fel, deja încep să se viseze și ei bogați.

Îi știți voi pe băieții care în pandemie vă dădeau sfaturi despre cum vă puteți îmbogăți peste noapte dacă investiți în crypto…și uite că nu s-a îmbogățit nimeni, din contră multi au pierdut sume importante. Acum au trecut la alt nivel, vă explică cum vă puteți îmbogăți cu ajutorul energiei electrice generată de panourile fotovoltaice. Evident că nu o să vă îmbogățiți niciodată din așa ceva. Ei în schimb se vor îmbogăți din comercializarea acestor echipamente și din vânzarea cărților sau mai știu eu ce inventează ei.

În concluzie, nu trebuie să visați cu ochii deschiși, nu trebuie să vă lăsați păcăliți de iluzii, tot ce trebuie să știți este că nu vă puteți îmbogăți peste noapte fără să faceți nimic. Tot ce povestesc unii pe rețelele de socializare este doar ca să își facă reclamă și să își promoveze ei afacerile. Pe lângă reclamă mai câștigă bani și din vânzarea cărților, borșurilor sau a seminariilor care în realitate nu vă ajută cu nimic. Totuși prostimea visătoare le cumpără în speranța că vor face și ei bani. În realitate acestea sunt doar escrocherii sau promisiuni false, la care din păcate mulți pun botul.

Atât timp cât vor exista oameni ușor de manipulat și creduli, vor exista si băieți deștepți care vor face averi de pe urma lor. Ce părere aveți? Este adevărat sau nu ?

Când cineva vrea să te învețe cum să faci bani,de fapt vrea să te lase fără bani.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x