Cum să comanzi ușor piese pentru mașina ta

Uneori este destul de greu să găsim piese auto pentru mșinile noastre, mai ales dacă este vorba despre piese second hand, tocmai din acest motiv ne vine în ajutor aplicația PieseAuto.ro, practic această aplicație unește parcurile de dezmembrări și magazinele din țară.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS o puteți descărca din magazinele de aplicații și se utilizează foarte ușor, la început trebuie să creați un cont apoi să cereți o ofertă pentru piesa dorită. în momentul când creați cerrea o să va ceară mai multe detalii despre vehicul inclusiv seria de șasiu, puteți pune chiar și poze. După ce plasați cererea o să primiți oferte de preț de la diverși comercianți fie magazine sau parcuri de dezmembrări.

 

O altă funcție interesantă este cea de chat, puteți conversa cu comercinații și să cereți mai multe detalii legate de comanda plasată. De asemnea puteți vede multe detalii despre comercinați inclusiv recenzii,adresă,numere de contact. Dacă vă hotărâți să cumpărați piesa,totul se face din aplicație, lansați comanda și o să primiți piesa prin curier. Eu chiar dacă nu sunt adeptul pieselor second hand,  am mai comandat piese prin această aplicație și nu am avut nici un fel de problemă, puteți face retur la piesă în cazul în care nu se potrivește sau este deteriorată. Țin să precizez că dacă doriți să beneficiați de garanție piesa trebuie să fie montată într-un service autorizat, însă returul în cazul în care piesa nu este conformă cu ceea ce doriți se poate face oricând însă trebuie să contactați comerciantul.

Din punctul meu de vedere este cea mai bună aplicație de acest gen, o aplicație care îți ușurează munca și nu vei mai pierde timp căutând piesele dorite, de asemnea aplicația nu percepe nici un fel de taxe se plătește piesa plus trasnportul, care este în funcție de marimea și greutatea piesei. Sper să vă fie de ajutor această aplicație în caz că nu o știați.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x