Cum fentează românii hotelurile cu mâncarea

Cât am stat o săptămână în Bulgaria dar și anul trecut, am observat cum fentează românii hotelurile din Bulgaria, dar bănuiesc că se practică peste tot. Sunt hotelurile care au pachete all inclusive dar în paralel au și pachete de cazare doar cu mic dejun. Evident cazarea doar cu mic dejun este considerabil mai ieftină decât cea all inclusive, este și normal.

Dar românul, este tot român și a găsit oarecum o metodă să mănânce pe parcursul zilei chiar dacă a plătit doar pentru mic dejun. Practica este una foarte simplă, mănâncă bine la micul dejun, apoi se duc și își umplu din nou farfuriile că doar nu te contorizează nimeni cât mănânci, mâncarea o transferă ulterior în caserole și o consumă pe perioada zilei… evident totul se face departe de ochii personalului de la hotel… practica asta am văzut-o și anul trecut și anul acesta.

Chiar am stat și am urmărit o familie care se cazase doar cu mic dejun și zilnic băgau mâncarea în caserole, cu toate că în hoteluri este interzis să scoți mâncare sau să mergi cu ea în cameră…și uite așa își mai scoate o masă fără să plătească…ingenioasă metoda nu ? Cu toate că erau oameni care mă gândesc că își permiteau să se cazeze cu all inclusive, atât timp cât copilul avea iPhone 14 Pro. Pe lângă categoria asta, mai sunt cei care fac risipă…adică își pun foarte multă mâncare care într-un final este aruncată.

Eu cred că din aceste cauze în România nu prea sunt locații care să ofere cazare all inclusive. Voi ce părere aveți?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x