Cum este mai bine să fi bogat sau sărac?

Asta e o întrebare pe care mi-o pun de multe ori și încă nu am găsit un răspuns. Totuși din punctul meu de vedere cred că este mult mai bine să fi sărac dar curat, sa dormi liniștit decât să ai bani multi și să stai în stres continuu. Totuși cei care au multi bani nu i-au făcut cinstit, și în general de banii nemunciți nu are omul parte.

Văd oameni bogați care parcă nu se mai bucură la nimic și când spun nu se mai bucură la nimic nu mă refer doar la ce își pot cumpăra, par așa nefericiți chiar dacă își permit orice. Cunosc oameni bogați care își permit absolut orice, își cumpără case,mașini, tot felul de gadgeturi, motociclete dar nu se bucură de ele absolut deloc pur și simplu stau în casă și nu fac nimic altceva.

Banii nu aduc fericirea asta e clar și nici nu vor aduce vreodată, dar eu zic că decât să alergăm toată viața după bani multi, mai bine să avem bani încât să ducem un trai decent și fără prea mult stres. Sa ne bucurăm la orice chestie pe care o cumpărăm, să fim entuziasmați la orice cadou primim și multe altele.

Voi ce părere aveți cum e mai bine să fi bogat sau sărac? Să ai bani multi dar să nu fi fericit, sau să ai un trai decent și lipsit de stres?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x