Cum alegi restaurantul?

Știu că acum suntem în era tehnologiei și este ușor să căutăm localuri, restaurante să citim recenzii s.a.m.d. Însă totuși cum alegem un restaurant fără să ne uităm pe Google ?…ce aspecte trebuie să luăm în calcul?

Cel puțin pentru mine un restaurant trebuie să îmi inspire încredere, să fie aranjat, curat și plăcut ochiului. În altă ordine de indei sunt atent și cât de populat este restaurantul. În general restaurantele cu mâncare și condiții bune sunt tot timpul populate. Cele care nu prea au rulaj sunt destul de riscante pentru sănătate, ne putem îmbolnăvi foarte ușor dacă mâncarea este expirată sau ținută în condiții nepotrivite, cum de altfel se întâmplă în multe restaurante.

De asemenea ocolesc locațiile unde văd că angajații stau la ușă și invită clienții să ia masa acolo…clar restaurantul respectiv nu are clienți și recurge la astfel de acțiuni. În același timp sunt atent și la meniu, cu cât meniul este mai mic cu atât, alimentele sunt mai proaspete din punctul meu de vedere.

De exemplu când am fost la Toplița, pe drum erau foarte multe restaurante, însă doar vreo trei erau populate și arătau bine…adică îmi inspirau încredere, restul nu arătau foarte primitoare și probabil nici mâncarea nu era de calitate…până la urmă unde nu e calitate nici nu se înghesuie lumea. Cât despre prețuri, acestea în general sunt cam la fel peste tot , excepție făcând restaurantele de lux care au prețuri mult mai mari decât celelalte…dar asta este altă poveste.

Și acum vă întreb pe voi…cum alegeți restaurantele unde urmează să luați masa ? … La ce detalii sunteți atenți ? Exceptând recenziile online.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x