Cube ACR aplicație pentru înregistrare apeluri

Uneori este necesar ca să înregistrăm anumite apeluri telefonice din diferite motive, poate motivul principal este acela că în ziua de astăzi prea puțini oameni sunt asumați și corecți. De exemplu eu la muncă discut doar pe mail, deoarece în cazul în care există vreodată o problemă să am dovada conversațiilor. Însă sunt și persoane care discută doar telefonic și atunci când apar probleme, nu prea ai cum să mai dovedești că ai discutat, sau ce ai discutat cu persoana în cauză… știți cum este, fiecare dă vina pe celălalt în caz de ceva, prea puțini sunt cei asumați. Eu am dat doar un exemplu însă situațiile în care ne sunt utile aceste înregistrări ale apelurilor sunt mult mai multe.

Pentru evitarea acestor situații când oamenii nu recunosc ceea ce au spus, sau încearcă să vă scoată vinovați în diferite situații, puteți apela cu încredere la această aplicație numită Cube ACR care poate înregistra atât apelurile telefonice cât și cele de pe Whatsapp, Skype, Viber sau rețelele de socializare. Această aplicație chiar oferă calitate a înregistrărilor, adică conversația se aude perfect. Celelalte aplicații din Google Play sau Apple Store nu oferă calitate, nu se aude vocea interlocutorului, nu funcționează corect s.a.m.d.

Evidet recomandarea acestei aplicații vine în urma unor teste făcute de către mine, dar am și colegi care o utilizează de mult timp și sunt foarte încântați. Tocmai din acest motiv vă recomand celor care doriți să vă înregistrați anumite apleuri, aplicația Cube ACR, este sigură și gratuită, există și posibilitatea să plătiți și să eliminați reclamele însă acestea nu sunt deranjante și sunt poziționate astfel încât să nu deranjeze utilizatorii.

Voi în ce circumstanțe credeți că este necesar să înregistrăm apelurile telefonice? Eu sunt de părere că un apel înregistrat vă poate scoate basma curată în multe situații neplăcute. Aplicația o găsiți în magazinul Google Play dar și în App Store așa că spor la înregistrat .

3.5 2 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x