Cu bobul la SkyGyimes

Astăzi am fost într-o plimbare până la pista de bob SkyGyimes din Lunca de Sus , județul Harghita. Este un loc pe care nu trebuie să îl ratați dacă sunteți prin zonă, mai ales dacă sunteți amatori de senzații tari.

Am ținut neapărat să merg toamna deoarece peisajele sunt superbe, atât pe traseu dar și la locație. Chiar dacă drumul a fost de peste 2 ore, a meritat timpul și banii. O tură cu bobul pentru o persoană costă 18 lei, nu pot să zic că este mult în raport cu distracția și adrenalina pe care o oferă. Este destul de ingenioasă instalația, deoarece îi poți controla viteza în orice moment, așa că dacă nu ești amator de senzații tari poți parcurge pista și cu viteză mai redusă, cât să te simți în siguranță. Oricum pe tot parcursul traseului sunt luate măsuri de siguranță, deci nu aveți de ce să vă faceți griji în cazul în care va hotărâți să ajungeți în acest loc minunat din România… singurul lucru pe care nu îl recomand, este utilizarea telefoanelor mobile deoarece, la coborâre este posibil să le scăpați din mână și vor fi cam imposibil de găsit.

Locația are hotel, restaurant unde se servesc mâncăruri tradiționale foarte gustoase cu prețuri accesibile tuturor , pârtie de ski, dar și alte activități montane cum ar fi plimbările cu ATV-uri.

În concluzie, SkyGyimes este o locație care merita vizitată…mai sunt și alte piste de bob in Romania la Borsec și la Toplița…le voi vizita in perioada următoare si voi posta o părere. Momentan SkyGyimes mi-a lăsat o impresie plăcută și cu siguranță voi mai trece pe la ei.

Vouă vă plac senzațiile tari de acest gen ?… v-ați dat vreodată pe astfel de piste de bob ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x