Criptomonedele sau jocurile de noroc

De prin 2017 tot mai mulți încep să investească în criptomonede și o să vă întrebați de ce le asociez cu jocurile de noroc…răspunsul este simplu deoarece se bazează pe aceeași logică și la fel este un mediu destul de nesigur.

Eu sunt de părere ca aceste criptomonede au apărut din dorința oamenilor de a se îmbogății fără sa facă nimic, ceea ce este imposibil. Aceste monede virtuale sunt tot mai numeroase și tot mai populare mai ales în rândul tinerilor.

Mulți investesc sume destul de mari în criptomonede pe diferite platforme sau aplicații dedicate, fără să se gândească la riscuri și consecințe, aceste platforme care tranzacționează criptomonede va pot lăsa foarte ușor fără nici un ban sau dacă puteți scoate ceva de pe urma lor, veți scoate mult mai puțini bani decat investiți deoarce există comisioane destul de mari pentru orice tranzacție făcută.

Multi se plâng că rămân fără conturi și bani sau nu pot face retrageri sau că sunt comisioane foarte mari și da chiar asa este, eu unul nu aș investi bani în aceste criptomonede atât timp cât totul este confuz și nesigur. Într-adevăr mirajul banilor îi atrage pe mulți, însă nu tot ce zboară se mănâncă, poate voi avea încredere să investesc în aceste criptomonede când vor fi lansate de bănci iar mediul va fi unul stabil și de încredere, atunci probabil voi fi printre primii care vor achitiona astfel de monede virtuale, însă acum nu pot să îmi investesc banii în ceva ce este atât de dubios bazat doar pe aplicații și platforme care pot dispărea așa cum au apărut, adică peste noapte.

Este adevărat că cine nu riscă nu câștigă, dar parcă nu vad că aceste monede au fost create ca lumea sa se îmbogățească peste noapte și tocmai din acest motiv le asociez cu jocurile de noroc deoarece am observat ca la fel creează dependență și te fac sa bagi tot mai mulți bani…oare criptomonedele vor fi viitorul jocurilor de noroc?

Eu unul nu vă recomand aplicațiile existente deoarece sunt destul de dubioase și de neîncredere puteți rămâne foarte ușor fără monedele virtuale din conturi iar banii nu se pot recupera, în altă ordine de idei multe alocații sunt de tip SCAM deci mare grijă.

4.5 2 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x