Crimele din Osage County: Bani însângerați un film care merită văzut

Sâmbătă seara am vizionat la cinematograf filmul Crimele din Osage County regizat de Scorsese și scris pentru ecrane de Eric Roth și Scorsese. Filmul este bazat pe cartea omonimă best-seller a lui David Grann, iar acțiunea este plasată în anii 20 în Oklahoma și prezintă crimele asupra membrilor națiunii Osage, bogată în petrol. Se petrec tot felul de crime brutale, vizați fiind anumiți membrii din comunitate. În urma crimelor, un mason revendică sume impresionante din concesiunile celor omorâți.

Există și o poveste de dragoste, care într-un final distruge planurile malefice. Totul este învăluit într-un mister total, care te ține în suspans timp de 3 ore jumătate. Deși nu obișnuiesc să vizionez la cinema pelicule atât de lungi, am făcut o excepție pentru că mi s-a părut foarte interesant din trailer. A meritat să îmi pierd 3 ore jumătate din viață, filmul este foarte profund cu impact emoțional. M-am bucurat să văd sâmbăta de la ora 20:30 sala plină la cinema.

Vă recomand să vizionați Crimele din Osage County sunt sigur că o să vă placă, mai ales celor care preferă acest gen de filme cu crime, mister. În acest film se îmbină perfect genurile: Crimă, Dramă, Thriler,Istoric și Western. Plus de asta actorii precum Leonardo DiCaprio și Robert De Niro fac din această producție cinematografică o adevărată capodoperă.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x