Costurile unui sejur de revelion în România

Se apropie cu pași repezi sfârșitul de an și fiecare dintre noi ne gândim unde să sărbătorim revelionul. În funcție de buget fiecare se organizează după bunul plac…unii pleacă în vacanță în alte țări, alții închiriază pensiuni, restaurante…mulți petrec în orașe la concerte… însă sunt foarte mulți care petrec trecerea dintre ani acasă cu familia sau prietenii.

Și eu unul prefer sa petrec acasă revelionul cu familia sau prietenii, niciodată nu mi-a plăcut să merg pe la restaurante sau în oraș la concerte. Nu îmi place să merg la restaurante sau cabane pentru că în perioada sărbătorilor prețurile explodează și nu se merită. De exemplu în Poiana Brașov un revelion pentru două persoane costă undeva la 2500 de euro în cazul fericit, astea sunt cele mai ieftine. Pe Valea Prahovei cazările au ajuns să coste 3-5000 de lei de persoană iar închirierea unei cabane pentru patru zile depășește 7000 de euro. Plus că la aceste prețuri se mai adaugă și alte cheltuieli deoarece nu ai totul inclus…la unele localuri nu e inclusă mâncarea și băutura.

Eu zic că aceste prețuri sunt exagerate și nu sunt justificate, nu văd ce îți poate oferi un local de banii respectivi. Tocmai din acest motiv eu aleg să petrec trecerea dintre ani acasă mi se pare puțin deplasat să plătesc pentru 3-4 nopți de cazare 10 salarii minime. La noi în România nu se face turism, toți caută doar să se îmbogățească. Sincer cu banii care îi dai pe 3-4 zile de revelion în România, te cazezi în alte țări două săptămâni all inclusive.

În concluzie decât să petreci revelionul în România, mai bine pui degetul pe hartă și te duci…cu siguranță te va costa mai puțin.

Voi unde preferați să petreceți trecerea dintre ani? Preferați acasă cu familia sau prietenii? Preferați să mergeți la restaurante, hoteluri sau la concerte ? Sau decât să cheltuiți o grămadă de bani în România preferați să mergeți în străinătate?

Apropo, ăștia din HORECA au prețurile mai mari ca în Dubai, sau mi se pare mie ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x