Construcțiile haotice din România

În ultimii ani în România s-au construit cartiere întregi ,dar evident nu toate legal .

De ce nu legal ? Pentru că aceste firme sunt deținute de oameni influenți,astfel aceștia obțin avize de construcție ,chiar și unde nu trebuie construit ceva niciodată, adică în arii protejate.

Dar ce mai contează atât timp cât banii vin ? Nu contează absolut nimic ,chiar dacă constructorii nu respectă clauzele contractuale. Sunt multe firme fantomă,apar și dispar cu banii oamenilor și nimeni nu e tras la răspundere.

Au fost prezentate pe la televiziuni tot felul de situații unde construcțiile nu erau conforme ,nu aveau drumurile terminate , canalizare,nu erau branșate etc. Chiar a fost un caz în Brașov ,destul de grav ,constructorul nici măcar nu avea autorizație de construire și totuși a construit,a și vândut apartamentele ,cum e posibil așa ceva ? Ca să nu mai spun că aceste firme au majoritatea angajaților la negru . Asta e la ordinea zilei și nimeni nu ia măsuri ,toți se fac că nu văd aceste lucruri. Oare până unde vor merge aceste ilegalități ? Totuși oamenii plătesc sume destul de mari ,iar în schimb nu primesc pentru ceea ce au plătit .

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x