Construcții ridicate pe repede înainte

După cum ați observat în ultimii ani au apărut cartiere de locuințe fie de case fie de blocuri. Unele construite respectând legea, cu avize, tot ce trebuie, altele nu și uite așa oamenii se trezesc cu o grămadă de probleme și cu banii luați. Majoritatea acestor blocuri sau case sunt realizate prost calitativ din toate punctele de vedere.

Oamenii cum spuneam se trezesc cu tot felul de probleme și cu banii luați… probleme fie la hidroizolații fie la canalizare, rețeaua electrică, drumuri impracticabile și lista poate continua. Din păcate sunt dezvoltatori imobiliari care dispar și nu mai aude nimeni nimic practic fug cu banii, însă oamenii nu sunt despăgubiți de nimeni. Totuși mi se par exagerate prețurile în raport cu calitatea care lasă de dorit… apartament cu 3 camere 150.000 de euro de case nu mai vorbesc, sar de 200.000 de euro și prețurile sunt într-o continuă creștere și chiar dacă va veni o criză, prețurile tot mari vor fi.

Totuși cum e posibil în 2022 să nu îi controleze nimeni pe acești indivizi care activează pe piața imobiliară și care construiesc hotic, fără aprobări și care aduc prejudicii colosale?…cum e posibil să plătești pe o locuință atât de mulți bani și să nu fie conformă?

Dar ce să ne mai mire când la noi se construiește și în ariile protejate, fără aprobare sau cu șpagă că doar se practică.

Voi v-ați cumpăra o locuință în cartierele noi la sumele respective și știind că au fost construite pe repede înainte?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x