Concediu la Sunny Castle în Kranevo Bulgaria

Anul acesta am ales să merg în concediu în Kranevo Bulgaria. Din motive lesne de înțeles am ales litoralul bulgăresc. În România hotelurile și restaurantele au prețuri de Dubai, așa că nu merită să arunc banii aiurea. Fac și eu…”merg în Bulgaria și dacă îmi fură mașina, tot ies mai ieftin decât dacă aș merge în România pe litoral”.

Am ales hotelul Sunny Castle din Kranevo pentru că am auzit de la cunoscuți că este un loc liniștit,este aproape de malul marii…cam la 100 de metri. Are plajă privată cu sezlonguri și umbrele…ce să vrei mai mult?

Firește ca peste tot este bătaie pe șezlonguri pentru că românii își pun prosoapele dimineață la prima oră, chiar dacă ei vin la plajă la ora 15. Cred că 50% dintre șezlonguri erau blocate aiurea fără să stea cineva pe ele jumătate de zi…dar na, așa e românul… dacă ar fi fost cu plată nu se înghesuia nici unul.

Per total mi-a plăcut mult la Hotel Sunny Castle, hotelul foarte curat, mâncarea a fost diversificată după cum am spus și mai sus. Băutura și ea a fost diversificată, dar piesa de rezistență au fost prăjiturile. Personalul de nota 10 cu plus… chiar nu am nimic de reproșat…se vedea pe ei că își doresc să fie totul ca la carte.

Pe Booking hotelul are nota 9,1…iar pe Google 4,5 stele… recenziile sunt foarte bune. Mai sunt și unii nemulțumiți care fac talente la mâncare…și acasă… mănâncă pateu…sau mănâncă câte o săptămână același fel de mâncare…însă când se duc la hotelurile…e veche domle’ mâncarea dacă are mai mult de 2 ore de când e preparată.

Chiar dacă hotelul și serviciile au fost pe gustul meu, trebuie să vă spun că în Kranevo nu prea aveți ce să faceți în afară de plajă… adică nu e ca în Nisipurile de Aur să te poți plimba pe faleză…etc…Eu am stat 5 zile, dar nu m-am plictisit… seara m-am plimbat pe malul marii, am mai savurat băuturi pe terasa hotelului… ziua am stat pe plajă…mă întorceam la hotel doar când era programul de luat masa.

În concluzie, dacă vreți să vă petreceți vacanța în Bulgaria într-un loc mai liniștit și la prețuri decente, vă recomand această locație. Mai multe detalii puteți vedea pe site-ul oficial sau pe Booking.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x