Concediu în Bulgaria la Nisipurile de Aur

Săptămâna aceasta am fost în concediu și am optat să îl petrec anul acesta în Bulgaria la Nisipurile de Aur. Pot spune că a fost de vis, vremea a fost excelentă fara nici un nor pe cer, cameră cu vedere la mare…ce îmi mai puteam dori ?

Am fost cazat la hotelul Continental din Varna, o locație liniștită și foarte primitoare cu personal foarte bine pregătit. Deși nu sunt un fan al pachetelor all inclusive, aici am fost nevoit să aleg un astfel de pachet deoarece, mâncarea este destul de scumpă în aceste stațiuni, iar când tragi linie ieși mult mai scump.

De la hotel până la plajă făceam în medie 10 minute de mers pe jos, ceea ce nu mi se pare mult. Am ales acest hotel deoarece are parcare subterană, lucru care este foarte important pe teritoriul Bulgariei, ca să nu ai surprize neplăcute, evident parcarea a fost cu plată, cam 150 lei a costat.

Mâncarea a fost excelentă, au avut o gamă variată de mâncăruri pentru toate gusturile de asemenea și băuturile…totuși existau nemulțumiți pe motiv că în unele zile felurile de mâncare se repetau.

Per total am fost pe deplin satisfăcut de acest sejur, însă trebuie sa precizez că românii cam stricau tot…adică se vedea cine este străin și cine este român, fie făceau risipă la mâncare, fie aruncau gunoaie pe jos, de asemenea pe plajă erau foarte gălăgioși în comparație cu celelalte naționalități…de asemenea în trafic doar românii făceau depășiri pe linie continuă.

Cu toate astea am mai observat ceva ciudat, toate terasele și restaurantele erau goale,goale…personalul de la localuri stătea afară și se ruga de oameni să intre să comande ceva. Și am spus că mi se părea ciudat deoarece străzile erau foarte aglomerate însă localurile și terasele erau ocolite de oameni…eu am pus pe seama pachetelor all inclusive, însă nu știu ce să zic.

De asemenea trebuie să precizez că și plajele arătau mult mai bine decât cele din România, nu tu scoici sau alge în apă, de asemenea nici gunoaie nu am văzut pe plajă.

Drumul a fost cât de cat ok, la dus am făcut undeva la 7 ore cu tot cu opriri, însă la întoarcere am făcut undeva la 8 aproape 9 ore, Bucureștiul a fost foarte aglomerat ca de obicei și Vama Giurgiu… calitate drumurilor este cam aceeași ca și în România, gropi…știți voi.

Dacă voi mai merge în concediu la Nisipurile de Aur, cu siguranță voi alege aceeași locație Hotel Continental,este de nota zece.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x