Compania Apple este tot mai afectată

În ultimul timp citind pe ici pe colo, am ajuns la concluzia că Apple a început să aibă tot mai multe probleme serioase. Cele mai recente probleme au început în Brazilia unde sunt restrânse de la vânzare toate modelele de telefoane Apple care nu au încărcător ceea ce mie personal mi se pare și normal. Aceste produse nu au ce să caute pe piață fără încărcătoare, probabil vor fi vizați și cei de la Samsung pe tema asta.

Tot în Brazilia compania Apple a fost obligată să furnizeze gratuit încărcătoare tuturor celor care au cumpărat modele de iPhone 12 și iPhone 13 în ultimii doi ani, de asemenea nu mai au voie să vândă produse fără încărcătoare. Practic dacă telefoanele sunt vândute fără încărcătoare, îi condiționează pe utilizatori să achiziționeze separat încărcătorul ceea ce nu mi se pare deloc normal. Eu am pățit de curând aceeași chestie cu un produs Samsung, am cumpărat telefonul și pe lângă am fost nevoit să cumpăr și încărcător separat.

Pe parcurs au mai apărut și alte probleme din cauza protestelor din China dar și din cauza conflictelor muncă de la Foxconn . Compania Apple este dependentă de Foxconn cel mai mare producător de electronice din lume și evident cel mai important producător al modelelor iPhone, aceștia din urmă nu mai pot onora comenzile celor de la Apple într-un timp rezonabil. Asta vă duce la o scumpire a ultimului model de iPhone și evident se va găsi tot mai greu pe piață, lucru care îi va face pe utilizatori să se îndrepte către alte mărci de telefoane.

Vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla, și cât de grav fa fi afectată compania Apple, cert este că vor pierde vânzarea a peste 6 milioane de unități iPhone 14 în perioada următoare, însă numărul probabil va fi mult mai mare având în vedere și situația din Brazilia.

Voi ce părere aveți legată de comercializarea telefoanelor mobile fără încărcătoare?…eu unul nu sunt de acord cu această strategie, pentru că te obligă să cumperi încărcătorul separat cum am spus mai sus.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x