Codul rutier este prea blând

Voi ce părere aveți despre Codul Rutier?…eu sunt de părere ce este mult prea blând când vine vorba de sancționarea șoferilor indisciplinați. Că să nu mai spun că majoritatea accidentelor soldate cu victime sunt din cauza celor care se urcă la vol sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Pentru cei care se urcă la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor să li se anuleze permisul de conducere pe viață, fără drept să îl recupereze vreodată. Eu așa consider că ar fi fost cel mai bine astfel de oameni nu au ce să caute la volan.

Ar fi fost de asemenea bine dacă și sancțiunile pentru cei care nu respectă regulile de circulație și provoacă accidente sa fie mai mari…nu să le ia permisul 90 de zile și amendă,după o vor lua de la capăt când recuperează permisul…plus că în cele 90 de zile au dreptul să susțină examenul și să recupereze permisul mai repede.

Oricum cei care încalcă legea odată, o vor încălca de fiecare dată, deoarece știu că nu li se întâmplă prea multe…majoritatea celor care încalcă aceste reguli sunt fie oameni fără o educație adecvată, fie „cei de bani gata”.

Că să nu mai zic că de multe ori aceste persoane care au comis infracțiuni scăpa basma curată, dosarele penale sunt date uitării și multe altele…până la urmă ce pretenții să avem dacă sistemul este corupt. Modificări la Codul Rutier se tot fac in fiecare an, dar văd că nu se înăspresc pedepsele.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x