Coca-Cola Phone va fi lansat curând

De ceva timp circulă pe internet zvonuri cum că cei de la Coca-Cola intenționează să intre pe segmentul de tehnologie și să lanseze un model de telefon numit simplu Coca-Cola Phone.

Practic nu va fi un model de telefon nou, mai de grabă va fi o ediție specială a unui telefon deja existent pe piață. Din câte am înțeles acest proiect va fi în parteneriat cu Realme și modelul de telefon va fi probabil un Realme 10 potrivit unor știri care circulă pe internet. Oricum Coca-Cola a mai distribuit prin anii 90 pagere de la Philips, iar promoția respectivă cică ar fi avut un succes enorm.

Nu se cunosc prea multe detalii legate de acest proiect însă cred că va avea succes mai ales dacă nu va avea un preț foarte mare. Mă gândesc că va fi un telefon mid-range accesibil tuturor. Mie mi-ar plăcea să văd mai multe mărci de telefoane personalizate cu diferite design-uri gen Coca-Cola, Pepsi și multe altele. Telefoanele în ediții speciale parcă par mai plăcute ochiului când sunt personalizate cu multe culori, branduri…s.a.m.d.

Telefonul va fi lansat în primul trimestru al acestui an în India dar cu siguranță va fi disponibil la nivelul global.

2 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x