Clinica estetică Silhouette

Tot mai multă lume , în special femeile apelează la fel de fel de tratamente estetice și asta pentru că vor să arate perfect. Fie că e vorba de operații estetice sau de tratamente acestea trebuie făcute în clinici autorizate și cu personal calificat. Dor știți și voi situații când au fost deschise astfel de clinici fantomă cu personal care nu avea nici o legătură cu domeniul. Astfel sute de persoane au rămas mutilate pe viață din cauza acestor escroci.

Asta nu înseamnă că toate clinicile sunt la fel , mai sunt clinci cu personal calificat cum e și cazul clinicii Silhouette din București care este una de încredere din câte am văzut și am auzit în stânga și în dreapta. Chiar o colegă de muncă și-a injectat buzele la această clinică acum câteva luni și atât a mai lăudat personalul încât am zis să scriu și eu un articol despre ei… că na altfel scri când ai păreri reale despre ceva.

Cică au aparatură de ultimă generație și cum spuneam și personal care știe să o folosească, că până la urmă și asta e important . Din câte am văzut și recenziile clienților sunt pozitive, adică oamenii chiar își fac treaba bine. Această clinică are o mulțime de servicii precum tratament cu laser, epilare definitivă, injectare buze și riduri, tratamente corporale și multe altele. Nu mă așteptam să văd vreodată din partea unei clinici estetice așa ceva, chiar am rămas uimit, e vorba de oferte de Black Friday, ce credeați că e ceva de rău ?

Clinica estetică Silhouette va avea în perioada următoare tot felul de reduceri la majoritatea serviciilor de până la 40%, sta este o veste buna pentru doamnele care vor să arate perfect, dar și pentru bărbați. Am văzut tot mai mulți care apelează la clinicile estetice pentru diferite servicii, doar nu credeți că doar femeile au acces la așa ceva.

Probabil aceste servicii vor fi tot mai căutate, deoarece societatea este într-o continuă schimbare și asta vine la pachet cu obiceiuri noi pentru oameni. De asemenea în ultimii ani oamenii au început să pună tot mai mult accent pe îngrijire și aspect…asta nu e un lucru rău , din contră sunt mai plăcuți ochiului oamenii îngrijiți.

După cum vă spuneam mai sus în perioada următoare clinica va avea reduceri însă este nevoie și de programare, adică nu merge ca la piață. Oricum este foarte simplu să vă programați, doar accesați site-ul Silhouette.ro și solicitați serviciul dorit, sunt câteva câmpuri de completat gen nume , număr de telefon, adresă de email și clinica unde doriți să faceți tratamentul, după completare veți fi contactați de către personalul clinicii pentru a stabili data exactă a intervenției. Momentan această clinică are deschise două puncte de lucru doar în București, poate pe viitor se vor extinde și în alte orașe, mai ales că aceste servicii sunt tot mai căutate și tot mai accesibile ca prețuri.

Țin minte că acum câțiva ani, aceste servicii nu erau accesibile oricui, în special erau destinate oamenilor cu bani, în ziua de astăzi au prețuri accesibile pentru majoritatea claselor sociale, adică nu trebuie să fi multi milionar să îți permiți astfel de intervenții. Clinica o găsiți la adresa www.silhouette.ro

Voi a-ți avea curaj să vă faceți operații estetice?… Sau ce părere aveți despre persoanele care apelează la astfel de îmbunătățiri?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x