Clash of Clans preferatul meu

Spuneam în alte articole referitoare la jocuri, că nu îmi plac sub nici o formă genul de joc pay to win, adică să plătești că să câștigi. Tocmai din acest motiv joc Clash of Clans deoarece nu face parte din această categorie profitoare. Joc acest joc de aproximativ 5 ani și tot timpul vine cu ceva nou care mă face să continui să îl joc, chiar dacă unii îl consideră plictisitor, mie mi se pare destul de interesant.

În altă ordine de idei îmi place că nu face diferența între jucătorii care plătesc și cei care joacă gratuit jocul. Cu banii în acest joc poți cumpăra doar timp însă nimic altceva ce alți jucători nu au, sau altceva ce poate influența gameplay-ul.

Eu fac parte din categoria jucătorilor care cumpără lunar Gold Pass sau la câteva luni anumite scenarii grafice dar nu pentru că vreau să evolueze mai repede, doar din simplul fapt că susțin munca producătorilor. Până la urmă 25 lei nu e un capăt de țară și în general jucătorii împătimiți susțin producători jocurilor.

Ideea aceasta de joc „bătălia clanurilor” este absolut genială, pot spune că Clash of Clans este destinat tuturor categoriilor de vârstă, în altă ordine de idei este un joc care îți solicită îndemnarea și inteligența. Evident îți solicită și puterea de înțelegere a unui lucru la prima vedere.

Un alt aspect care îmi place este acela că în joc tu ești cel care ia deciziile, chiar dacă este un joc multiplayer competitiv, gameplay-ul nu este influențat de ceilalți jucători, tu îți creezi singur strategiile. Cum spuneam și în totul este jocul meu preferat, îl recomand tuturor iubitorilor de jocuri de strategie, merită să îți pierzi timpul cu el, cei de la Super Cell fac o treabă bună și pun accent pe calitate.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x