City Insurance în faliment

Cred că știți povestea cu City Insurance ,care va intra curând în faliment .De ce ?… Pentru că avea legături cu firme fantoma din paradisuri fiscale.

Problema ia amploare deoarece service-urile nu mă primesc mașinile pentru reparații. O problemă destul de neplăcută zic eu ,mai ales că majoritatea șoferilor au făcut asigurare RCA la ei pentru că erau mai ieftine.

Cum spuneam mai sus nici un service nu mai primește mașini pentru reparații prin City Insurance și nici nu vor primii până la soluționarea cazului.

Autoritățile vor decide curând soarta acestei companii ,doar că nu au dat și un termen când se va întâmpla asta .

Toți speră că Fondul de Garantare al Asiguraților va suporta cheltuielile celor care urmează să își repare mașina prin City Insurance.

Însă service-urile nu vor să audă de așa ceva,deoarece riscă să nu își recupereze niciodată banii de la FGA. Si aici au și ei dreptate. Sunt convins că banii vor întârzia ca și în alte cazuri sa mai rău de atât nici nu îi vor primii.

În concluzie singura soluție este ca păgubiții să își repare mașinile pe banii lor . Cheltuielile aferente acestor reparații urmând să fie decontate de FGA din punctul meu de vedere așa mi se pare normal.

Doar că asta dacă se va întâmpla este posibil să dureze chiar și ani de zile.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x