Cinema One vs Cinema City

Spuneam eu acum ceva vreme câteva lucruri urâte despre aplicația celor de la Cinema One, așa că ieri am zis să merg să văd un film și la Cinema City. Încă de la început am văzut ceva ce nu mi-a plăcut ochiului, nu aveau aplicație, bine asta nu e o problemă, însă nici pe site nu poți face prea multe lucruri, poți rezerva biletele însă rezervările nu le poți cumpăra.

Adică ce înseamnă asta ?… Eu personal când apare un film bun fac rezervare la Cinema One cu câteva zile înainte și în ziua respectivă, în caz că nu se ivește nimic, cumpăr biletele rezervate…la Cinema City nu se poate face acest lucru, ori le cumperi de la bun început ori le rezervi și achiți la cinema ulterior. Rezervare la Cinema City nici ea nu se poate anula, pe mail nu este nici un link, nici o informație cu privire la asta, nici măcar cont nu se poate face pe site…după părerea mea un bullshit.

Am vizionat filmul Maigret un film misterios, pe gustul meu însă, iar ajung la comparații și trebuie să recunosc că Cinema One are calitatea a imaginii și a sunetului mult superioară celor de la Cinema City, de asemenea și sălile sunt mult mai mari la Cinema One. Cu toate că au sălile mai mici, a fost un frig de a trebuit să stau îmbrăcat, lucru care nu s-a întâmplat niciodată la Cinema One și merg de ani buni la ei, or fi uitat să pornească căldura sau fac economie, că na gaz, curent știți voi povestea.

Prețurile la Cinema City sunt puțin mai mari decât la vecinii lor, adică pe două bilete, un popcorn mare și două sucuri la 0,75 am dat aproape 100 lei, pe când la Cinema One prețul ajunge undeva la 80 lei. Dar singurul lucru care mi-a plăcut la Cinema City a fost popcorn-ul care avea un gust excelent, în rest nu pot spune că am rămas impresionat.

Având în vedere cele menționate mai sus, din păcate nu le voi mai trece pragul celor de la Cinema City prea curând. Rămân clientul celor de la Cinema One, mai ales că au rezolvat și câteva erori din aplicație, lucru îmbucurător, de asemenea au prețuri bune, calitate a imaginii și a sunetului, dar și condițiile din sălile de film sunt mult mai ok.

Evident ce am scris mai sus este o părere personală, probabil sunt persoane cărora le place mai mult la Cinema City, însă eu făcând comparațiile între cele două am ajuns la concluzia că cinematograful unde merită să vizionez cele mai bune filme este Cinema One pentru că diferențele între cele două sunt destul de mari la toate capitolele.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x