Cinema City la Brașov

Începând de astăzi în Brașov se va deschide un nou cinematograf și anume Cinema City, aceasta se va deschide în clădirea AFI.

Totuși mi se pare puțin mai confortabil CinemaOne chiar dacă au ceva probleme cu aplicația, la Cinema City am fost în Bacău nu pot spune că sunt prea mari diferențe între ele la calitatea imaginii. cinema City am înțeles că are tehnologia 4DX care completează atmosfera cu miros și mișcare ceea ce probabil va fi destul de interesant.

În schimb nu știu cum este aplicația lor, poate dacă va fi mai stabilă multi se vor orienta către acest cinema. La capitolul prețuri Cinema City este mai scump cu câțiva lei spre deosebire de CinemaOne. Iar o alta diferență este la produsele răcoritoare CinemaOne vinde Pepsi și Cinema City vinde Coca Cola.

Nu mă pot să mă leg de alte detalii dar cu siguranță voi încerca cat de curând experiența celor de la Cinema City, momentan ezit să merg deoarece va fi multă lume mai ales în weekend, așadar prefer să merg momentan la CinemaOne. Abia aștept weekendul sa vizionez mult așteptatul film Moarte pe Nil.

Voi ce cinematografe aveți în orașe, întâmpinați probleme legate de aplicații ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x