Cine ucide Covid 19 sau deciziile luate ?

Voi cine credeți că ucide mai mult virusul Covid sau deciziile luate haotic de către aleșii noștrii eu mizez pe a doua variantă. Încă de la inceputul pandemiei aleșii noștrii nu au luat cele mai bune decizii legat de gestionarea acestei situații, ba chiar au lăsat loc de interpretări iar acum se mira de ce lumea nu respecta regulile sau nu se vaccinează.

Cea mai imbecilă decizie după părerea mea este închiderea spitalelor și transformarea lor în unități Covid și atât, pai restul pacienților care suferă de alte boli sau urmează anumite tratamente cum să se descurce?…și da asta este cea mai imbecilă decizie, oricum nu avem noi un sistem de sănătate la standarde europene, este chiar la un nivel jalnic când vorbim de spitale și doatarea acestora.

Totuși ce fac bolnavii care au nevoie de tratament sau consultații sau intervenții chirurgicale ?…toate acestea sunt suspendate deoarece ei tratează doar Covid, singura speranță a bolnavilor rămâne sistemul privat, dar că să ajungi acolo ai nevoie de bani multi, foarte multi…dar bătrânii sau clasa muncitoare cu pensii și salarii mizerabile ce fac ? …răspunsul este simplu, mor cu zile deoarece nu au unde să se ducă.

Sistemul este mult mai periculos decât virusul Covid și asta se vede cu ochiul liber, dar pe cine să intereseze?…absolut pe nimeni atât timp cât banii vin de pe urma pandemiei, că dacă nici acum nu au dat BOOM-uri băieții deștepți… să fim serioși.

Dacă suferi de ceva și ai nevoie de spitalizare practic ești condamnat la moarte, mai ales dacă ești și nevaccinat chiar nu te baga nimeni în seamă nici la privat nu mai ai acces. Nu cred că există o altă țară care sa fi luat decizia de a închide spitalele complet, normal ar fi fost să închidă o parte a spitalului și să facă secție dedicată COVID și restul sa funcționeze în regim normal…dar ce mai e normal in țara asta, bine că avem biserici de spitale nu avem nevoie.

Evident decizii idioate au fost mult mai multe însă aceasta este cea mai gravă, restul deciziilor ne vor afecta pe termen lung, foarte lung. Gâdiți-vă numai câte echipamente medicale, dezinfectanți s-au achiziționat la preturi exorbitante care zac nefolosite sau sunt neconforme, toate cheltuielile le vom suporta noi cei care plătim taxe și impozite.

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x