Cine te sună cu număr privat?

Asta este o întrebare la care multi vor să știe răspunsul, și în căutarea acestui răspuns ajung și fac greșeli care îi pot costa ceva bănuți mai ales dacă pe telefon sunt adăugate carduri sau se utilizează abonamente ale operatorilor de telefonie…sunt sigur că toți ați pățit măcar acest lucru și nu e prea plăcut când îți sună telefonul pe la 2 dimineața.

Pe internet sunt o mulțime de aplicații care îți promit că odată instalată, vei afla cu ușurință cine te apelează cu număr ascuns, în realitate nici o aplicație nu îți poate răspunde la această întrebare. De fapt aceste aplicați sunt rău intenționate și odată instalate pe telefoane fură datele confidențiale și pot face costuri suplimentare la abonamente.

Oricât de stresant ar fi să primim apeluri de la numere private nu trebuie să cădem în plasa acestor aplicații, putem evita foarte ușor din setările telefonului să nu permită apeluri de la numere private, de asemenea se poate seta să putem primi apeluri doar de la numerele salvate în agendă.

Cine ne sună cu număr ascuns nu putem afla niciodată însă în cazul în care aceste apeluri vin la pachet cu amenințări sau alte fapte, putem face sesizare la poliție…dar în general aceste apeluri sunt glume proaste.

În general firmele mai apelează cu număr ascuns sau personalele care nu au altceva mai bun de făcut, în special tinerii care au impresia că fac ceva amuzant.

În concluzie nu instalați nici un fel de aplicații de genul, nici o aplicație nu poate afișa aceste numere ascunse care nu trec prin serverele operatorilor, doar autoritățile au acces să identifice aceste numere, uneori chiar și pentru instituțiile competente este imposibil să le identifice.

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x