Certificatul SSL Premium

Pentru multi certificatul SSL (Secure Sockets Layer) nu este atât de important, deoarece acestor certificate nu le este cunoscut scopul cu adevărat și mulți ajung să le igonore.

În realitate certificatul SSL este este foarte important, atât pentru utilizatori cât și pentru motoarele de căutare. Aceste certificate atestă că datele utilizatorilor sunt protejate 100%, dar sunt importante și pentru motoarele de căutare deoarece site-urile care dețin o conexiune securizată HTTPS vor obține o poziție mult mai favorabilă când vine vorba de afișare.

Google indexează mult mai bine și mai repede aceste site-uri cu protocol SSL, în schimb și utilizatorii vor accesa cu încredere site-ul deoarece în momentul când se instalează certificatul, situl opține un sigiliu care atestă securizarea.

Aceste certificate se pot achiziționa online în funcție de necesitățile fiecăruia, certificate vin în mai multe variante atât pentru persoane fizice cât și pentru companii și au incluse mai multe beneficii în funcție de pachetul ales. Costurile unui certificat SSL Premium este cuprins între 10 euro și câteva sute de euro anual, acestea din urmă sunt utilizate în general de companii.

Până ieri blogul a utilizat un certificat SSL standard emis de Cpanel însă acum am trecut la unul premium GoGetSSL iar prețul lui a fost 58 lei anual.

Voi ce astfel de certicate aveți ? Și ce costuri implică anual?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x