Cerșetoria s-a mutat în online pe TikTok

Cred că toată lumea a observat că în ultimele luni au apărut tot felul de fenomene prin online… tot felul de live-uri cu provocări, ASMR, NPC ( Non Player Character). Toate mi se par cerșetorie însă cei mai penibili sunt cei care practică fenomenul numit NPC care nu este apărut de mult timp… este o tâmpenie pornită din SUA prin luna iulie care a atras foarte multe persoane. În România nu durat prea mult până când toate scursurile societății au preluat trendul bizar.

Să te înjosești în halul ăsta în fața unei camere mi se pare prea de tot.Totuși prostia este susținută și de cei care donează bani acestor persoane penibile. Nu înțeleg cât de prost poate fi cineva să doneze bani reali pentru așa ceva sau pentru orice alt live de pe platforma TikTok.

Clipul l-am preluat de la Andrei Bucur, care și el la rândul lui are aceași părere ca și mine legată de aceste fenomene.

Voi ce părere aveți despre aceste persoane abosult penibile. Majoritatea care fac live-uri pe TikTok se încadrează la cerșetorie, cel puțin asta este părerea mea.

Asta este dovada clară că proștii se susțin unii pe alții, altfel nu văd de unde atâți proști care să ofere bani acestor personaje abosult penibile care probabil nu fac altceva în viața reală, altfel nu îmi explic cum sunt live pe TikTok de dimineață și până seara.

După ce unele canale de știri au prezentat cerșetoria NPC acum câteva zile, au sărit revoltați toți ăștia care practică așa ceva…că cică ei nu sunt cerșetori, sunt creatori de conținut…mai poți să zici ceva ?

Stau și mă întreb ce alte chestii bizare ar mai putea apărea pe această platformă?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x