Cel mai bun operator de telefonie mobilă

Zilnic de ani buni vedem pe la TV și pe alte medii de informare reclame ale operatorilor de telefonie mobilă care se laudă și se laudă cu tot felul de inovații și acoperire în toată țara… Vodafone, Orange, Telekom, Digi…toate se laudă cu lucruri pe care în realitate știu și ei că nu le pot realiza.

Stau și mă întreb care din acești operatori au cea mai bună acoperire?…Care are cel mai bun semnal pentru apeluri și date mobile?

Eu am observat că unde are acoperire un operator nu au ceilalți și tot așa , mai ales în zonele rurale, dar nu numai și în orașe se întâmplă la fel . Eu de exemplu în zona unde locuiesc nu am semnal prea bun la datele mobile în rețeaua Vodafone… în casă nici nu mai vorbesc… Totuși operatorul se laudă că are cea mai bună acoperire în zonă.

Când îmi expiră abonamentul aș vrea să mă schimb la alt operator însă cred că cea mai bună soluție ar fi să cumpăr cartele SIM , de la toți operatorii că sa văd care servicii funcționează cel mai bine…altfel nu văd cum as putea testa rețelele…deși nici asta nu e o soluție, chiar dacă voi avea semnal acasă, nu voi avea în alte părți.

Totuși mi se pare anormal ca operatorii să mintă potențialii clienți cu servicii a căror calitate lasă de dorit, doar, doar să își facă abonament la ei , sau să le utilizeze serviciile.

Voi care credeți că este cel mai bun operator de telefonie mobila?…și de ce ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x