Cel mai bun carburant

Fie că este vorba de benzină sau motorină ambele sunt foarte importante pentru funcționarea corespunzătoare a automobilelor și evident pentru o durată de viață cât mai mare a acestora.

Problema apare când furnizorii de carburanți încearcă să fure clienții prin adăugarea apei în carburanți. Apa este foarte periculoasă pentru motoare , poate provoca pagube foarte costisitoare, plus că mașina o să se oprească în mers dacă în carburanți este băgată o cantitate mare .

Eu dețin o mașină diesel și am luat toate benzinăriile la rând când am achiziționat-o și am rămas surprins să văd că mașina se îneca, chiar am crezut că are o problemă tehnică la început. Am alimentat de la Rompetrol,Petrom, LUKOIL ,OMV și MOL … singurul carburant care nu a avut apă a fost cel de la MOL, în rest de la toate benzinăriile am pățit la fel să se înece mașina…evident mașina nu are nici o problemă tehnică și țin să precizez că de la toate benzinăriile am alimentat carburant premium.

Așadar de 4 ani sunt clientul benzinăriei MOL și nu am avut nici o problemă de atunci, chiar există și studii de piață care atestă faptul că MOL are cel mai calitativ carburant din Romania. Deci dacă mașina are anumite simptome nu înseamnă neapărat că este o problemă tehnică ține foarte mult și de calitatea carburanților.

Voi de la ce benzinării alimentați ? Sunteți mulțumiți de calitatea carburanților? …că de preț nu mai întreb că oricum avem cel mai scump carburant din Europa.

2.8 6 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x