Cel mai bun Ayran

În zilele astea toride, merge la fel de bine ca berea și Ayranul. Pentru cine nu știe ce este Ayranul, vă voi explica în câteva cuvinte. Este o băutură originară din Turcia, mai exact este un amestec de iaurt cu apă și sare. Gustul de iaurt cu sare mi se pare o combinație foarte bună.

Eu consum această băutură de câteva ori pe săptămână, am încercat produse de la mai mulți producători cum ar fi Lăptăria cu caimac, Muller de,Prodlacta, Danone, Panda, Pilos, Delaco, Five Continetnts…s.a.m.d. Cel mai bun Ayran după părerea mea este cel de la Muller. Are un gust mai aparte, comparativ cu celelalte produse de la alte companii. În general cei de la Muller au produse mult mai calitative decât restul producătorilor…este adevărat că sunt mai scumpe, însă își merită banii.

Probabil v-ați fi așteptat să spun că cel mai bun Ayran este de la Lăptăria cu caimac, însă mie cel de la Muller mi se pare mult mai bun la gust. Într-adevăr și cel de la Lăptăria cu caimac este bun, însă nu la fel. Pe lângă asta este și destul de scump, undeva la 12 lei…plus că este la gramaj mai mic decât cel de la Muller care are 500 de grame. Cel de la Muller costă undeva la 6 lei. La Ayranul de la Lăptăria cu caimac plătește clientul și sticla altfel nu îmi explic de unde prețul ăsta mare pentru 375 de grame… Produsul de la Lăptăria cu caimac este mult mai vâscos decât cel de la Muller, ceea ce mie nu îmi place, pe de altă parte nici sarea nu se simte prea intens.

În concluzie, pe canicula asta, merge să vă delectați cu un Ayran rece, nici nu mai contează producătorul.

Voi consumați acest tip de băutură? Dacă da care este preferatul vostru?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x