Cea mai oribilă emisiune

Nu prea mă uit eu la TV la emisiuni , decât la Starea Nației și România te iubesc, însă mai schimb din când în când canalele și am dat într-o seară pe Pro TV și ghici ce emisiune era….sunt celebru scoate-mă de aici…a început de vreo câteva zile, nu știu exact.

Băi fraților cine gândește mizeria aia de emisiune?…îți face scârbă doar dacă asculți nu să și vezi. Cum în anul 2022 să te prezinți cu așa ceva pe un post de televiziune?… culmea cred că are și mulți fani, că na suntem în România doar. Cred că asta e cea mai penibilă emisiune din toate timpurile, și culmea e difuzată pe cel mai urmărit post tv din România.

Eu unul nu văd nimic amuzant din tot ce se întâmplă în emisiunea respectivă, evident mă gândesc că e regizată altfel cred că toți ar fi făcut tot alfabetul de hepatite…că n-ai cum să mănânci gândaci, excremente ,viermi , tarantule , intestine de nu știu ce și alte tâmpenii…că n-ai cum când ți-e scârbă organismul reacționează.

CNA-ul nu are de zis nimic, referitor la mizeria asta de emisiune care e difuzată la ora 20, când se mai uită și copii pe la tv?…eu zic că trebuie interzise astfel de emisiuni, indiferent cât ar fi de mare foamea de audiență, nu te poți prezenta cu așa ceva în fața telespectatorilor, chiar dacă este regizată tot provoacă greață.

Voi ce părere aveți? Merită așa ceva să fie difuzat?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x