Cea mai bună școală de șoferi din Brașov

Țin să precizez încă de la început că acest articol nu este o reclamă, îl scriu din propria experiență cu această școală și nu doar eu , mai multe persoane au experimentat. Școala se numește DC AUTOROM și are doar categoria B pentru permis, dar nu asta e important ci personalul care își dă toată silința să îi învețe pe elevi.

                                                        Sursa foto : behance.net

La această școală înveți practic să conduci în siguranță pe drumurile publice, sa fi stăpân pe tine când te urci la volan. Personalul este unul tânăr foarte bine pregătit, care pune accent pe calitate, nu pe cantitate cum fac majoritatea școlilor de șoferi.

O să vă întrebați cum fac majoritatea școlilor de șoferi?… vă spun eu… îi plimbă pe elevi 20 de km și cam asta este ședința, plus că îi mai plimbă și pe centurile orașelor unde practic nu învață să conducă, acest lucru se întâmplă la nivel național. Eu observ zilnic în Brașov, mașini de la școli de șoferi care îi plimbă pe elevi pe drumuri unde nu au ce învăța efectiv…dar știți cum e „timpul trece , leafa merge”, apoi ne întrebăm de ce se întâmplă atâtea accidente.

La DC AUTOROM stă altfel treaba, ședința este de 2 ore, nu la număr de kilometrii, plus că ședințele de condus sunt doar prin oraș unde ai ce învăța, de asemenea și orele de legislație se fac pe bune, iar la sfârșitul orelor dacă nu ești pregătit, nu treci mai departe către orele de conducere și mai departe către examinare.

Cum spuneam instructorii își dau toată silința și sunt răbdători, însă și elevul trebuie să aibă ambiție, să își dorească să învețe . Nu doar eu am o părere bună despre această școală, au și alți elevi care au promovat și au lăsat recenzii foarte bune, este o școală de șoferi cu o rată de promovabilitate destul de mare în Brașov, puteți vedea câteva statistici chiar pe site-ul lor.

La capitolul prețuri sunt acceptabile,însă trebuie să aveți în vedere că de la această școală o să învățați să conduceți în siguranță, așadar după părerea merită banii, deoarece chiar se ocupă cineva cu adevărat de elevi.

Mie cel puțin mi-a plăcut că au pus tot timpul accent pe calitate și pe siguranță și evident mediul de învățare foarte plăcut, interacțiunea elevilor cu instructorii este foarte importantă. Dacă orele de legislație nu se organizează într-un mod plăcut, iar la ședințele de conducere instructorul se uită pe telefon și nu este atent la greșeli, atunci nu prea ai ce învăța și evident examenul va fi un eșec.

În concluzie dacă căutați o școală de șoferi în Brașov nu ezitați să apelați la DC AUTOROM , nu o să vă pară rău, eu am lăsat și link-uri în articol pentru cei care doresc mai multe detalii.

Voi ce experiențe ați avut cu școlile de șoferi? Plăcute ? Neplăcute? …întrebarea este generală nu doar la nivelul orașului Brașov.

2.6 14 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x