Cea mai bună înghețată

Este sezonul înghețatei, însă pentru pretențioși tot timpul există un loc unde se vinde cea mai bună înghețată…totuși cum se cataloghează această înghețată ca fiind cea mai bună din oraș?… trebuie să precizez că acest articol nu este o reclamă, este strict o părere personală având în vedere că înghețata este desertul meu preferat.

Ca o înghețată să ajungă populară trebuie să se ridice la standarde înalte când vine vorba de calitate, aromă, consistență…toate astea fac ca acea înghețată să fie apreciată de cât mai multă lume.

Evident și aranjarea localului joacă un rol important în atragerea clienților, însă produsul în sine te face să te întorci în acel loc la infinit mai ales că nu se pune problema de preturi când papilele gustative sunt în extaz.

Așadar și prin urmare, mi-a fost greu să mă hotărăsc însă, papilele gustative au luat decizia, drept urmare cea mai bună înghețată care se poate mânca în Brașov după părerea mea este de la Velocita care se află în Piața Sfatului. Este de departe cel mai calitativ produs în materie de înghețată de asemenea are două locații și în București, acestea le găsiți dacă accesați site-ul lor.

Ce să zic dacă sunteți din Brașov sau București trebuie neapărat să încercați această înghețată artizanală de nota zece.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x