Cea mai bună apă minerală

Nu știu voi, dar eu consum doar apă minerală și asta de când mă știu, apa plată nu o pot bea pur și simplu…nu știu motivul, dar nu îmi pică bine. În ultimii ani au apărut pe piață foarte multe firme care îmbuteliază apă însă unele sunt absolut oribile. Adică alea de le bei eventual dacă nu ai pus gura pe apă de vreo 3 zile și nici atunci nu ți se par bune.

Din punctul meu de vedere pe piață în momentul de față sunt trei mărci de apă minerală de calitate. Eu zic că Borsec, Aqua Carpatica și Bucovina sunt cele mai bune la momentul actual. Nu pot face o diferența între ele, mi se par la fel de bune toate trei. Restul mărcilor de pe piață mi se par slabe calitativ și zic asta deoarece apa îți lasă un gust ciudat după ce o bei, un gust parcă de medicamente, sunt sigur că știri despre ce vorbesc…cine știe cu ce tratează apa de are gustul ăla oribil .

Eu am cam încercat majoritatea mărcilor de apă minerală de pe piață, astfel am ajuns la concluzia că cele trei mărci enumerate mai sus sunt cele mai bune calitativ, de asemenea am întrebat și alte persoane ce tip de apă minerală preferă și răspunsurile au fost tot cele trei mărci în mare parte…am făcut ceva de genul lui Cabral…am întrebat 100 de români,…bine nu chiar 100, dar cam pe acolo.

Chiar dacă restul mărcilor de apă minerală sunt mai ieftine, pe mine nu mă încântă deloc. Prefer să plătesc mai mult, dar să am și calitate, până la urmă apa dacă nu este de calitate poate provoca probleme grave de sănătate…rinichii sunt cei mai expuși riscului de îmbolnăvire… Și dacă nu sunt sănătoși rinichii nu îi mai putem vinde că să ne cumpărăm iPhone 14 Pro…mi-am adus aminte de articolul ăsta de pe Grig.blog .

Acum vă întreb pe voi ce apă minerală preferați? Care credeți că este cea mai bună apă minerală din România?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x