Ce mai e interesant la televizor ?

Dacă majoritatea dintre noi mai avem televizoare dor pentru Netflix, iată că mai sunt și emisiuni sau seriale la care merită să ne uităm.

În ultimi ani posturile TV din România au tot promovat fel de fel de personalități și activități pe care le putem asocia cu prostia. Este evident că posturile TV în foamea de audiență nu mai țin cont cât de penibili sunt și ce au ajuns să aducă pe micile ecrane, nici nu este cazul sa intru în detalii deoarece sunt convins că știți la ce mă refer.

Din punctul meu de vedere la televizor merită urmărit serialul Las Fierbinți de la ProTV și emisiunea Starea Nației a lui Dragoș Pătraru de la Prima TV …ambele reflectă pura realitate sub o doză de ironie. Eu nu sunt un fan Netflix așadar doar pentru cele două programe mai deschid televizorul în rest nu cred că mai este ceva de văzut.

Sincer prefer să șterg televizorul de praf decât să mă uit la emisiunile unde se promovează prostia la cote maxime. Voi ce emisiuni urmăriți sau utilizați televizorul în alte scopuri mai interesante?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x